UPDATE

Tenker alltid at jeg skal blogge men hver eneste dag glemmer jeg av det noe som er litt dumt da, haha.Men det får vell bare gå.Her er en liten update fra tirsdag til idag.Vi hadde skidag på tirsdag og det var utrolig fint vêr, eller hele uken rett og slett var fylt med sol!Onsdag og torsdag skjedde det egentlig ikke så mye spennende som jeg kan huske ihvertfall.Blitt flinkere til å vært ute da, hah.Fredag var jeg på moa og der kjøpte jeg bare to ikke-så-spennende-ting.Ellers gjorde jeg ingenting spesielt, og nåå er det jo mandag og tilbake til skolen.Dagen har vært fin den!Hvordan har deres uke vært?


litt bilder den siste tiden, men nå skal jeg gjøre ferdig leksene mine, hade!

SICK MONDAY

Er hjemme idag siden jeg har ikke følt meg bra i hele helga, så bestemte meg for å holde meg hjemme idag.Akkurat nå er jeg hjemme alene, har egentlig ikke så mye å gjøre, siden det er utrolig kjedelig å bare sitte å se på tv.Tenkte ihvertfall bare å komme med et innlegg! 

Prøvde meg på krøller på tuppene eller hva jeg skal kalle det, wii og tenkte å ta bilde selv om resultatet ikke var å skryte av synes jeg haha.Skal ikke gjøre noe spesielt idag da, siden ja jeg er syyk.

Er du på skolen?

 


Hei! Jeg er en jente fra Molde på 12 år som blogger om hverdagen min. På bloggen min vil dere finne blandt annet sminke, outfits, innkjøp og mye mer. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: emilyjento@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits